Bedrijfsadviezen

Bert Eggink

 

Gertjan 2

  

Kredietaanvragen - prognoses

Door onze jarenlange financiële en bedrijfs-economische ervaringen in de diverse branches van het Midden- en Kleinbedrijf kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een kredietaanvraag en financiële-en liquiditeitsprognose voor uw onderneming.

 

Startersbegeleiding

Ook de aanpak van startende ondernemers is voor ons bekend gebied. Hiervoor hebben wij een speciaal pakket ontwikkeld, namelijk het starters totaal pakket. Verder hebben wij voor deze starters ook een vaste prijsafspraak .

 

Voor u als starter komen er veel vragen op u af, daarnaast krijgt te maken met instanties waar u wellicht niet eerder mee te maken heeft gehad. Een goede start gaat vaak vergezeld van een deugdelijk ondernemersplan. Noodzakelijk voor het verkrijgen van een passende financiering, maar ook bijzonder bruikbaar voor de toekomst. Er moeten veel zaken worden geregeld, onder meer de aanmelding bij de belastingdienst, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het inrichten en van de financiële administratie.

 

Overnamebegeleiding

Een overname, opvolging of verkoop van een onderneming is vaak een intensief, moeilijk en emotioneel proces. Een goed advies, op financieel en fiscaal terrein, is daarbij van groot belang.Wij zijn in het verleden bij diverse projecten betrokken geweest en kinnen u hier in bij staan.